جراحی های لاغری بدنهزینه های عمل اسلیو معده چقدر است؟

راهنمای جامع هزینه‌های عمل اسلیو معده: از مشاوره تا جراحی


هزینه عمل اسلیو معده فقط محدود به یک عدد نیست. هرچند جراحی اسلیو یک راه‌حل مؤثر برای کاهش وزن می‌باشد؛ اما درک کامل پیامدهای مالی و شخصی این جراحی چاقی از اهمیت بسزایی برخوردار است. آیا برای هزینه‌های جانبی و مخارج پنهان عمل اسلیو معده آماده هستید؟

فراتر از قیمت اولیه جراحی اسلیو، هزینه‌های اضافی مانند تخصص جراح، نوع بیمارستان، تجهیزات جراحی، مراقبت‌های بعدی و مخارج دوره نقاهت نیز باید در نظر گرفته شود. در این راهنما، ما شما را از طریق تفکیک هزینه‌های عمل اسلیو معده و پوشش‌های بیمه برای این عمل لاغری راهنمایی می‌کنیم تا هم با تمام جوانب و مراحل پرداخت هزینه‌ها آشنا شوید و هم بدانید که با دکتر سینوهه می‌توانید از عمل اسلیو معده با شرایط اقساطی بهره‌مند شوید و از وام‌های درمانی بانک‌های معتبر استفاده نمایید.

همچنین در این مقاله با هزینه‌های پنهان عمل اسلیو معده که ممکن است به صورت غیرمنتظره‌ با آن برخوردکنید نیز آشنا می‌شوید.

چه عواملی بر هزینه عمل اسلیو معده تأثیر می‌گذارد؟

قیمت اسلیو معده که گاهی اوقات اسلیو گاسترکتومی یا گاسترکتومی آستین عمودی نیز نامیده می‌شود، بسته به محل انجام آن بسیار متفاوت است. به طور کلی، عوامل متعددی در دامنه وسیع هزینه جراحی اسلیو معده نقش دارند. درک این عوامل مؤثر می‌تواند به بیماران کمک کند تا برنامه‌ریزی بهتری داشته باشند و از هزینه‌های غیرمنتظره جلوگیری کنند. ازجمله عوامل موثر بر هزینه‌های اسلیو معده می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

1. نوع بیمارستان و کلینیک

بدیهی است که هزینه عمل اسلیو معده در بیمارستان دولتی کمتر از بیمارستان خصوصی می‌باشد؛ زیرا بیمارستان‌های خصوصی یا بیمارستان‌های VIP از امکانات ویژه و تجهیزات بیشتر و به‌روزتری برای عمل استفاده می‌کنند و این موضوع بر افزایش هزینه‌های عمل تأثیرگذار است.

2. مدت بستری در بیمارستان

برای عمل اسلیو معده معمولاً ۱ تا ۲ روز بستری لازم است؛ اما در برخی موارد احتمال نیاز به بستری طولانی‌تری وجود دارد که هزینه را افزایش می‌دهد.

3. تخصص و تجربه جراح

جراحان با تجربه‌تر معمولاً هزینه بیشتری به عنوان دستمزد انجام عمل اسلیو دریافت می‌کنند. از طرفی دیگر، برخی جراحان از روش‌های پیشرفته‌تر برای این عمل لاغری استفاده می‌کنند که بر قیمت نهایی تأثیر دارد.

4. فناوری و تجهیزات مورد استفاده

ابزارهای جراحی بخش مهمی از هزینه عمل را تشکیل می‌دهند. بیمارستان‌های مجهز به فناوری‌های مدرن‌تر هزینه بیشتری دریافت می‌کنند.

5. هزینه‌های جانبی قبل و بعد از عمل

از جمله هزینه‌های جانبی عمل اسلیو که نباید از آن‌ها غافل شد، آزمایش‌ها و مشاوره‌های قبل از جراحی اسلیو مانند آزمایش خون، اندوسکوپی و سونوگرافی است. همچنین، ویزیت‌های بعد از عمل برای بررسی و پیگیری وضعیت بیمار و داروهای موردنیاز بعد از عمل برای کنترل درد، عفونت و بهبود زخم نیز جزو هزینه‌های عمل اسلیو معده محسوب می‌شود.

6. نوع بیمه و میزان پوشش آن

پوشش بیمه‌ای برای جراحی اسلیو معده متفاوت است. برخی بیمه‌های پایه در شرایط خاصی هزینه را پوشش می‌دهند و بیمه‌های تکمیلی ممکن است درصد بیشتری از هزینه را پوشش دهند.

7. شهر و کشور

هزینه جراحی در شهرهای بزرگ مانند تهران و اصفهان معمولاً بالاتر از شهرهای کوچک می‌باشد. لازم به ذکر است که در صورت انجام عمل اسلیو معده در شهر یا کشور دیگر باید علاوه بر مهارت پزشک و نوع بیمارستان، به کیفیت مراقبت‌های قبل و بعد از عمل و هزینه‌های اضافی مربوط به سفر و اقامت نیز توجه داشت.

8. پرداخت نقدی یا اقساطی

برخی مراکز نظیر مجموعه دکتر سینوهه، امکان انجام عمل اسلیو معده با شرایط اقساطی را فراهم کرده‌اند که این امر باعث تغییر در هزینه کلی می‌شود.

میانگین هزینه جراحی اسلیو معده

بر اساس اطلاعات موجود و آمار به‌دست آمده، قیمت اسلیو معده در سال ۱۴۰۳ (۲۰۲۴ میلادی) در بیمارستان دولتی در حدود 10 الی 20 میلیون تومان و در بیمارستان خصوصی بین 85 تا 120 میلیون تومان برآورد شده است. البته این مبالغ می‌تواند بسته به شرایط بیمار، خدمات ارائه‌شده و نوسانات ارز در سال‌های آتی متغیر باشد.

برخی مراکز نیز امکان پرداخت اقساطی را فراهم کرده‌اند. برای مثال، دکتر سینوهه با ارائه هلثی کارت به متقاضیان، امکان پرداخت اقساطی بین 12 تا 36 ماه را فراهم کرده است.

هزینه ای که بابت اسلیو معده پرداخت می شود صرف چه خدماتی می شود؟

هزینه‌ای که بیمار بابت انجام عمل اسلیو معده می‌پردازد صرف موارد زیر می‌شود:

1. تیم جراحی: بخش عمده‌ای از هزینه عمل اسلیو معده به تیم جراجی اختصاص دارد. تیم جراحی شامل جراح اصلی، دستیار جراح، متخصص بیهوشی و پرسنل اتاق عمل می‌شود. هرچه جراح با تجربه‌تر باشد، دستمزد وی نیز بالاتر است. سهم تقریبی تیم پزشکی از کل هزینه‌های عمل اسلیو معده بین 30 تا 40 درصد است.

2. بیمارستان و اتاق عمل: بخش دیگری از هزینه‌های پرداختی برای عمل اسلیو صرف بیمارستان و اتاق عمل می‌شود که شامل هزینه‌های مربوط به بستری، استفاده از تجهیزات اتاق عمل، مراقبت‌های پرستاری، تصویربرداری‌های پزشکی و خدمات بیمارستانی است. سهم تقریبی این موارد در حدود 20 تا 30 درصد می‌باشد.

3. وسایل مصرفی: یکی از مهم‌ترین و گران‌ترین تجهیزات مصرفی در عمل اسلیو معده، استپلر معده (Stapler) است. از دیگر وسایل هزینه‌بر عمل اسلیو معده می‌توان به کارتریج‌های استپلر(Stapler Cartridges) برای بخیه زدن معده، نخ‌های بخیه، ابزارهای لاپاراسکوپی و گازهای استریل اشاره نمود. سهم تقریبی این موارد از کل هزینه‌ها در حدود 30 تا 40 درصد می‌باشد.

4. بیهوشی و مراقبت‌های ویژه: این هزینه شامل داروهای بیهوشی و دستمزد متخصص بیهوشی می‌شود. در برخی موارد، پس از عمل نیاز به مراقبت ویژه (ICU) وجود دارد که هزینه جداگانه دارد. سهم تقریبی این موارد از کل هزینه‌های اسلیو در حدود 5 تا 10 درصد می‌باشد.

5. هزینه‌های جانبی و خدمات پس از عمل: ویزیت‌های بعد از عمل توسط جراح، داروهای موردنیاز و رژیم غذایی مخصوص بعد از عمل اسلیو معده بخش دیگری از هزینه‌های عمل را شامل می‌شود. سهم تقریبی این موارد از کل هزینه‌های اسلیو معده در حدود 5 تا 10 درصد می‌باشد.

آیا انجام عمل اسلیو معده با توجه به هزینه آن مقرون به صرفه است؟

عمل اسلیو معده با توجه به هزینه بالایی که دارد، برای بسیاری از افراد یک تصمیم مهم و سرمایه‌گذاری بزرگ روی سلامت است. اما اینکه آیا این جراحی مقرون‌به‌صرفه است یا نه، به چند عامل بستگی دارد:

تأثیر جراحی اسلیو بر بیماری‌های مرتبط با چاقی

افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، معمولاً به مرور زمان هزینه‌های زیادی را صرف درمان بیماری‌های مرتبط با چاقی مانند دیابت نوع ۲، فشار خون بالا، مشکلات قلبی، مشکلات مفصلی و آپنه خواب می‌کنند که مجموع تکرار هزینه‌های درمان این بیماری‌ها در طول چند سال از هزینه جراحی اسلیو معده بیشتر می‌شود. این درحالی است که با کاهش وزن بعد از اسلیو معده، بسیاری از بیماری‌های مرتبط با چاقی نیز برطرف می‌شود و دیگر نیازی به پرداخت هزینه دارویی برای این بیماری‌ها نیست.

تأثیر عمل اسلیو معده بر کیفیت زندگی شخصی

کاهش وزن باعث افزایش انرژی، کاهش خستگی و بهبود کیفیت خواب می‌شود و فرد می‌تواند در کار و زندگی شخصی عملکرد بهتری داشته باشد. همچنین مشکلاتی نظیر کاهش اعتمادبه‌نفس، افسردگی، کاهش فرصت‌های شغلی و مشکلات اجتماعی در افراد چاق با کاهش وزن، بهتر می‌شود.

هزینه اسلیو معده در مقابل هزینه سایر روش‌های لاغری

هرچند تغییر رژیم غذایی و ورزش می‌تواند برای بسیاری از افراد گزینه ارزان‌تر و کم‌خطرتری باشد؛ اما این روش برای افرادی که BMI بالای ۳۵ تا ۴۰ دارند، بسیار دشوار، زمان‌بر و هزینه‌برتر است. همچنین برخی داروهای کاهش وزن مانند سماگلوتاید (اوزمپیک) و اورلیستات می‌توانند کمک‌کننده باشند؛ اما هزینه آن‌ها در طول زمان بالا می‌رود و ممکن است اثرات جانبی نیز داشته باشند. بنابراین، عمل اسلیو می‌تواند یک راه‌حل دائمی و مقرون‌به‌صرفه باشد.

در کل، عمل اسلیو معده مقرون به صرفه است:

به طور کلی، برای افرادی که به دلیل چاقی زیاد، به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند و هزینه‌های درمانی بالایی پرداخت می‌کنند و با رژیم و ورزش وزن کم نمی‌کنند، عمل اسلیو معده می‌تواند در درازمدت یک سرمایه‌گذاری اقتصادی و سلامتی باشد؛ به خصوص که در صورت داشتن پوشش بیمه‌ای، این عمل بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر خواهد شد. از طرفی دیگر، اگر فرد تغییرات سبک زندگی بعد از عمل اسلیو را رعایت نکند، ممکن است دچار استپ وزنی و یا بازگشت وزن بعد از اسلیو معده شود و در نهایت، جراحی لاغری نتیجه دائمی نداشته باشد و هزینه آن هدر برود.

آیا بیمه هزینه عمل اسلیو معده را پوشش می دهد؟

پوشش بیمه‌ای برای عمل اسلیو معده بستگی به شرایط بیمار و نوع بیمه دارد. در ادامه، هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی و هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی مورد بررسی قرار گرفته است:

1. بیمه تأمین اجتماعی برای عمل اسلیو معده

در حالت عادی، تأمین اجتماعی هزینه جراحی‌های زیبایی یا کاهش وزن را پوشش نمی‌دهد؛ اما در برخی موارد و در صورتی هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی پوشش داده می‌شود که شاخص توده بدنی (BMI) بیمار بالای ۴۰ باشد یا بیمار BMI بالای 35 به همراه بیماری‌های مرتبط با چاقی مانند دیابت یا فشار خون بالا داشته باشد. در چنین شرایطی ممکن است بخشی از هزینه‌های بیمارستانی در بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش قرار بگیرد؛ اما باید توجه داشت که معمولاً دستمزد جراح و هزینه‌های وسایل مصرفی مثل استپلر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست.

2. بیمه های تکمیلی برای عمل اسلیو معده

بیمه‌های تکمیلی ممکن است درصد بیشتری از هزینه‌ها را تقبل کنند؛ اما این موضوع به قرارداد بیمه، سقف تعهدات، میزان فرانشیز بیمه و شرایط آن بستگی دارد. در اغلب موارد، بیمه تکمیلی فقط زمانی هزینه عمل اسلیو را تقبل می‌کند که دلایل پزشکی (و نه صرفاً زیبایی) داشته باشد.

لازم به ذکر است که برخی بیمه‌های تکمیلی نیز امکان پرداخت هزینه را به‌صورت بازپرداخت به بیمار دارند؛ یعنی ابتدا شما هزینه را پرداخت می‌کنید و سپس بیمه درصدی از آن را به شما بازمی‌گرداند.

به طور کلی، هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تکمیلی در شرایط زیر امکان‌پذیر است:

  1. بیمار BMI بالای 40 و یا BMI بالای 35 همراه با بیماری‌های مرتبط با چاقی داشته باشد.
  2. بیمار چندین روش دیگر کاهش وزن (نظیر رژیم غذایی و ورزش) را امتحان کرده و ناموفق بوده باشد.
  3. برخی بیمه‌ها نیاز به تأیید پزشک معتمد بیمه و کمیسیون پزشکی دارند.

چند نکته دیگر در مورد پوشش بیمه تکمیلی برای عمل اسلیو معده این است که در بیشتر موارد، بیمه فقط هزینه‌های بیمارستانی و تجهیزات مصرفی (مانند استپلر و وسایل جراحی) را پوشش می‌دهد و دستمزد جراح را شامل نمی‌شود. همچنین باید دانست که برخی بیمه‌های تکمیلی برای جراحی‌های چاقی دوره انتظار ۶ تا ۱۲ ماهه دارند. بنابراین، اگر به‌تازگی بیمه شده‌اید، ممکن است تا مدت مشخصی امکان استفاده از پوشش بیمه‌ای را نداشته باشید.

عمل اسلیو معده به صورت اقساطی

امروزه امکان پرداخت هزینه عمل اسلیو معده به‌صورت اقساطی در برخی مراکز درمانی و کلینیک‌های تخصصی وجود دارد. شما می‌توانید با تهیه هلثی کارت دکتر سینوهه عمل اسلیو معده را با شرایط اقساط و ارائه وام درمانی بدون فشار مالی انجام دهید. از مزایای هلثی کارت دکتر سینوهه می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. شما می‌توانید با این کارت خرید اعتباری دکتر سینوهه، هزینه‌های عمل قسطی اسلیو معده را حداکثر طی یک سال، در چند قسط و با شرایط بازپرداخت منعطف پرداخت نمایید.
  2. هلثی کارت دکتر سینوهه امکان دریافت وام و تسهیلات مالی با بازپرداخت 12 تا 36 ماه را برای شما فراهم می‌کند.
  3. هلثی کارت دکتر سینوهه هزینه‌های مربوط به دارو، ویزیت پزشکان و عمل‌های جراحی را پوشش می‌دهد.
  4. شما می‌توانید با این کارت در مواقع ضروری و بدون نگرانی از هزینه‌ها، خدمات درمانی دریافت کنید.

سخن آخر

اگر شما همBMI بسیار بالا به همراه بیماری‌های مرتبط با چاقی دارید و هزینه‌های درمانی زیادی را متحمل می‌شوید، عمل اسلیو معده در بلندمدت از نظر اقتصادی و سلامتی برای شما توجیه‌پذیر است. اما اگر فقط به دنبال کاهش وزن سریع بدون تغییر سبک زندگی هستید، ممکن است هزینه این عمل برای شما توجیه نداشته باشد.

بنابراین، با ما در تماس باشید تا از جزئیات دقیق هزینه‌ها و شرایط عمل اسلیو معده اقساطی دکتر سینوهه مطلع شوید. به یاد داشته باشید که استعلام از بیمارستان یا کلینیک درباره همکاری با بیمه‌ها می‌تواند در کاهش هزینه‌های عمل مؤثر باشد.

سؤالات متداول

1. چرا هزینه عمل اسلیو معده در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی متفاوت است؟

این تفاوت قیمت عمل اسلیو معده به دلیل خدمات اضافی در بیمارستان‌های خصوصی، مانند اتاق‌های خصوصی، تجهیزات پیشرفته‌تر، و دستمزد بالاتر جراحان می‌باشد. البته باید توجه داشت که بیمارستان‌های دولتی هزینه‌های کمتری دارند؛ اما ممکن است پوشش بیمه‌ای محدودتری داشته باشند و به انجام مراحل اداری بیشتر و انتظار طولانی‌تری نیاز باشد.

2. چگونه متوجه شویم که بیمه هزینه عمل را پرداخت می‌کند؟

برای اطلاع دقیق از شرایط، بهتر است مستقیماً با شرکت بیمه خود تماس بگیرید و جزئیات بیمه‌نامه را در مورد شرایط پوشش عمل جراحی چاقی بررسی کنید. همچنین توجه داشته باشید که برخی بیمه‌ها سقف پوشش متفاوتی دارند؛ مثلاً ممکن است ۱۰٪ تا ۱۰۰٪ هزینه را پرداخت کنند.

3. آیا می‌توان هزینه عمل اسلیو معده را به‌صورت اقساطی پرداخت کرد؟

بله، برخی بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مراکز گردشگری پزشکی نظیر مجوعه دکتر سینوهه، طرح‌های پرداخت اقساطی برای عمل اسلیو ارائه می‌دهند. طرح‌های عمل قسطی اسلیو معده با توجه به میزان پیش‌پرداخت، تعداد اقساط و نوع تسهیلات مالی متفاوت است.

4. آیا بیمه تکمیلی هزینه عمل اسلیو معده را پوشش می‌دهد؟

بیمه‌های تکمیلی بسته به نوع قرارداد، می‌توانند بخش‌هایی از هزینه عمل اسلیو معده، مانند هزینه بیمارستان، داروها و بستری را پوشش دهند. با این حال، برخی بیمه‌ها تنها در صورت داشتن مشکلات پزشکی خاص و یا پس از گذراندن دوره انتظار از پیش تعیین شده‌ای، هزینه‌های جراحی را پرداخت می‌کنند.

5. هزینه‌های اضافی دیگری که باید برای عمل اسلیو معده در نظر گرفت چیست؟

علاوه بر هزینه جراحی، برخی هزینه‌های اضافی دیگری نظیر هزینه مشاوره‌های قبل و بعد از عمل، آزمایشات قبل و بعد از عمل، داروهای مورد نیاز قبل و بعد از جراحی و هزینه تجهیزات مصرفی در طول عمل وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.

تگ ها: اسلیو

مقالات مشابه

نظر شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.